Toimituskulut 4.90€

Tilauksen voit tehdä verkkosivuilla ostoskorin kautta tai tiedustella sähköpostitse naputiina@naputiina.com.
Verkkokauppa lähettää automaattisen tilausvahvistuksen tilauksestasi.

Kankaiden hinta on per 10 cm. Minimitilausmäärä kutakin kangasta kohden on 50 cm. Sen jälkeen tuotteita voi tilata 10 cm:n välein.
Tilatessasi
1,0 m merkitse kappalemääräksi 10
1,5 m merkitse kappalemääräksi 15
2,0 m merkitse kappalemääräksi 20
10 m merkitse kappalemääräksi 100
jne.

Maksutavat

Verkko-, pankki- ja luottokorttimaksut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Jousto lasku ja osamaksu Jousto lasku

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
Maksuaika aina 14 vuorokautta
Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Jos otat laskuvaihtoehdon, Klarna lähettää laskun sähköpostiisi. Jos Laskua ei heti näy tilauksen lähdettyä ole yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia!

Tässä linkki Klarnan ehtoihin:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/fi_fi/checkout

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Jos olet käyttänyt Klarna Checkout-palvelua aikaisemmin, palvelu esitäyttää aikaisempien ostosten yhteydessä antamasi osoitteen sen jälkeen, kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi ja postinumerosi. Voit milloin tahansa estää esitäytön joko tekemällä tämän valinnat Klarna Checkout-palvelussa tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen tietosuoja@klarna.fi

 

Jousto lasku ja osamaksu Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Toimitusajat

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat myös myynnissä kivijalkamyymälässä, joten on mahdollista että joskus joku tuote voi olla huomaamamatta loppunut.

Pyrimme tarjoamaan vastaavaa tuotetta tai tilaamaan mahdollisimman nopeasti tuotetta varastoon.

Toimitusaika tilaustuotteilla 3-6 arkipäivää.

Mittatilaustuotteen toimitusaika on n.3-7 arkipäivää.

Pyrimme tekemään mittatilaustuotteet mahdollisimman nopeasti. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun jos tuotteella on kiire.

Palautukset

Asiakas kustantaa itse palauttamansa tuotteen postimaksun.

Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme 8,90€ kulut. Jos tuote on jo makettu, palautettavasta summasta vähennämme summan. Jos tuotetta ei ole vielä maksettu, lähetämme 8,90€ suuruisen laskun noutamattomasta paketista. Välttyäksesi noutamattoman palautuksen kuluista, pyydä toista henkilöä noutamaan paketin postista. Toisen henkilön paketin nouto onnistuu nykyään ilman valtakirjaa paketin lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella

Kaikilla tuotteilla (PAITSI ALE JA MITTATILAUSTUOTTEET) on lainmukainen 14vrk palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta.
Ennen palautusta, ota yhteyttä sähkpostilla naputiina@naputiina.com

Emme lunasta postiennakko palautuksia!

Palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja että sen palauttaminen tapahtuu viipymättä. Palautukseen tulee liittää lähetyksessä mukana ollut lähetyslista. Ota yhteys asiakaspalveluun sähköpostilla naputiina@naputiina.com ja saat ohjeet palautuksesta sähköpostitse ja sen mukana ohjeet miten maksun palautus tapahtuu. Maksu palautetaan ostajallle n.7 vuorokauden sisällä. Palautuksesi koskiessa vain osaa tilausta, emme hyvitä postimaksuja.

Palautusten minimoimiseksi lue huolellisesti tuotetiedot ja ota rohkeasti yhteyttä, jos tulee kysyttävää.

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto tai -palautusoikeutta, ellei siinä ole jokin selvä tekijästä johtuva virhe.

Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen, palauta tuote. Tee uusi tilaus verkkokaupassa, emme hyvitä uuden tilauksen postikuluja.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Reklamaatiot

Mikäli tuote on virheellinen ota mahdollisimman pian yhtetyttä asiakaspalveluumme naputiina@naputiina.com

Kaikki toimitukseen liityvät reklamaatiot pyydetään tekemään 3 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta asiakapalveluun

Maksamme palautuksen n.8 arkipäivän sisällä tuotteen saapumisesta.

Jos verkkotilauksen kanssa on ongelmia, otathan yhteyttä!

Kaikki palaute on tervetullutta!

Naputiina tuotteissa on tuotemerkki ”Naputiina -Suomalaista käsityötä” Tuotteet on valmistettu meillä Naputiinassa. Naputiina tuotteisiin kuuluu Trikoopipot, Näppipyyhkeet, Tyynyliinat, Saunatuotteet Ym.

Ilmoittamianne henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja niitä ei luovuteta ulkopuolisille.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä vastaamme mielellämme!

KÄY TYKKÄÄMÄSSÄ MEISTÄ FACEBOOK SIVUILLAMME!